WENSKAARTEN MAKEN MET INGRID DEELEN


Welkom! Mijn naam is Ingrid Deelen en ik woon in Gieten (Dr.).

Bijna elke dag ben ik heerlijk bezig met het maken van wenskaarten of met scrapbooking. Gewoon lekker voor mezelf maar ook als demonstratrice of workshopleidster voor diverse groothandels, producenten en hobbyboekjes-uitgevers. Dit doe ik zowel op beurzen (KreaDoe, Knotsgekkekaartendagen enz.) als in winkels. Ik moet zeggen: fantastisch leuk werk! Momenteel ben ik vooral veel bezig met de populaire Copic-markers. Daar heb ik ook een cursus voor gevolgd waardoor ik nu officieel 'Copic Certified Designer' ben. Bent u geinteresseerd in een door mij verzorgde demonstratie of workshop van een willekeurig techniek op het gebied van kaarten maken, klik hier.

Op deze site zijn van allerlei technieken voorbeeldkaarten te vinden, de meesten van eigen ontwerp. Kies in de linkerkolom de knop "ALLE KAARTEN" om een overzicht te krijgen van beschikbare technieken. Na hieruit een keuze gemaakt te hebben komen onderin het scherm minikaartjes te staan. Om een kaart vergroot te zien klik je op een van deze kleine plaatjes. De kaarten die het meest recent zijn toegevoegd staan ook in de categorie "DE NIEUWSTEN". Niet commercieel namaken staat vrij.

Van diverse technieken zijn workshops te bekijken. Hierin wordt stap voor stap uitleg gegeven met foto's en nuttige tips. Zie de tabel met alle technieken of klik hier:
WORKSHOPS

Er is ook een collectie E-cards van mijn zelfgemaakte kaarten die gratis verstuurd kunnen worden. Er zijn verschillende categorien: Geboorte, gefeliciteerd, kerstkaarten, valentijn (valentine), met oprechte deelneming, beterschap en diversen.
E-Cards

Alle getoonde plaatjes zijn digitale foto's of scans van zelfgemaakte kaarten. Hierdoor is soms een kleine vertekening ontstaan. Kleuren en scherpte zijn niet altijd 100% vanwege de gebruikte compressie technieken. Dit is gedaan om de laadtijd te reduceren.

Aan deze site worden regelmatig nieuwe kaarten toegevoegd.

Met dank aan mijn man Bert voor al het werk aan deze site!


Deze foto is van Marcel J. de Jong
en is geplaatst in ComputerIdee nr.12
in de rubriek Uitsmijter.

Veel plezier!