Wenskaarten maken met Ingrid Deelen

Welkom, mijn naam is Ingrid Deelen en ik woon in Gieten (Dr.). Al meer dan 30 jaar maak ik kaarten. Dat begon met technieken als origami en filigraan waarna o.a. pergamano, borduren, encaustic art, stansen, embossen, trapunto, 3D en stempelen volgden. Dat laatste is hetgeen ik momenteel voornamelijk nog doe. Deze website is een groot (geschiedenis) overzicht van bijna alle kaart-technieken die in al die jaren populair zijn geweest.

Vanwege problemen met hackers is het reactie systeem helaas uitgeschakeld!

Kijk bij de "Speciaaltjes" voor gratis tekstsheets en patronen maken!

Kies in het linker menu de knop "Alle kaarten" om een overzicht te krijgen van beschikbare technieken. Na hieruit een keuze gemaakt te hebben komt direct de meest recente kaart van deze techniek in beeld en onderin het scherm komen kleinere afbeeldingen van oudere kaarten te staan. Klik hierop om deze vergroot te zien inclusief een beschrijving en eventuele reacties op de kaart. De kaarten die het meest recent zijn toegevoegd staan ook in de categorie "De nieuwsten".
Niet commercieel namaken staat vrij.

Van diverse technieken zijn workshops te bekijken. Hierin wordt stap voor stap uitleg gegeven met foto's en nuttige tips. Kies in het menu links "Workshops"

Er is ook een collectie E-cards van mijn zelfgemaakte kaarten die gratis verstuurd kunnen worden. Er zijn verschillende categorien: Geboorte, gefeliciteerd, kerstkaarten, valentijn (valentine), met oprechte deelneming, beterschap en diversen. Kies in het menu links "E-cards"Veel plezier!